IZDELAVA IKEA KUHINJE PO MERI

Ste si zaželeli novo kuhinjo?

DOBITE KAVLITETNO KUHINJO PO UGODNI CENI

Za vas uredimo vse!

IZMERA

IZRIS

DOBAVA IN DOSTAVA

MONTAŽA

Izognite se glavobolu, prepustite KUHINJO NAM!

Ogromno investitorjev oz. ljudi, ki bodisi obnavljajo stanovanje, gradijo novo hišo ali pa le želijo osvežiti kuhinjo, se lotijo celotnega projekta SAMI! Vendar prepogosto precenijo svoje sposobnosti, saj naletijo na mnoge ovire in težave, ki jih SPLOH NISO PRIČAKOVALI! Mnogo ljudi ob tem doživi velik stres, težave z raznimi obrtniki in so pogosto tudi finančno prikrajšani.

Zato vam svetujemo, da vse prepustite nam. Za vas bomo vodili in izvedli celoten projekt obnove vaše KUHINJE!

IZMERA

Pred izrisom naredimo natančno izmero prostora. Natančno izmerimo mesta priklopov na inštalacije. Izmerimo nagibe sten in z zidarsko letvijo preverimo ravnost sten. Z laserskim nivelirom preverimo nagnjenost tal. Ob izmeri tudi preverimo priklope na inštalacije. Preverimo če so kotni ventili za vodo delujoči ter, če so električni priključki primerni za namen uporabe. Po potrebi stranki svetujemo spremembe in jih povežemo s priporočenimi vodoinštalaterji ali električarji.

Izmera prostora

3D IZRIS

Skupaj z vami in na podlagi vaših želj naredimo izris kuhinje, ki se bo prilegala vašemu prostoru. Na podlagi naših izkušenj z montažami mnogih kuhinj stranki svetujemo. Ponujamo nasvete s področja praktičnosti uporabe kuhinje ter tehničnih vidikov. Načrtovanje kuhinje je zelo pomemben proces. Pre-mnogokrat izrise kuhinj delajo osebe, ki še niso montirale nobene kuhinje oz. niso bile prisotne pri montaži kuhinje. Zato takšne osebe pogosto ne vidijo težav do katerih lahko pride pri montaži kuhinje. Montaža kuhinje je namreč zelo kompleksen proces, na katerega vpliva mnogo dejavnikov. Zato je potrebno kuhinjo dobro načrtovati, da ne pride do nepredvidenih težav in zakasnitev pri montaži.

MONTAŽA

Izvedba montaže je zelo pomemben del pri izdelavi kuhinje. Kakovostno zmontirana kuhinja, daje končnemu izdelku lepši videz, varnost in daljšo življenjsko dobo. Naši monterji so natančni in svoje delo opravijo strokovno in brez skritih napak. Pri fiksiranju visečih omaric namenimo veliko pozornosti materialu stene in omarice temu primerno pritrdimo na steno. Naše pravilo je, da porabimo več pritrdilnih sredstev kot priporočeno, saj nihče ne želi, da bi mu kuhinjske omarice popadale že ob blažjem potresu. Dodatno pozornost namenimo tudi izpostavljenim delom ivernih plošč (izrezi v pultu) in jih dodatno zaščitimo pred vlago in vodo. Naša montaža vključuje tudi vgradnjo aparatov in zasilikoniranje vseh spojev med stenami in kuhinjo.

Montaža Ikea kuhinje

po čem se razlikujemo od mizarjev?

Kakšna je kvaliteta kuhinje?

Kaj pa aparati?